Sute de aplicatii gratuite, care va pot scoate din impas, sunt de-acum la dispozitia fiecarui posesor de telefon inteligent.

Potrivit specialistilor, cele mai descarcate programe in Romania ne indruma catre cea mai apropiata benzinarie sau service, ori comanda, in locul nostru, taxiul.

Desi fictiune, scenariul nostru rusinos s-a intamplat cu siguranta multor soferi: sa zicem ca rezervorul nostru este gol. Caut repede, pe telefonul mobil, o benzinarie, cu ajutorul unei aplicatii.

Nu conteaza unde esti, important e sa ai conexiune la internet pe smartphone. Daca stai mult in masina,Auto.ro sau carburantGPS sunt aplicatii absolut necesare, mai ales daca soferul nu este atent atunci cand alimenteaza.

Benzina in loc de motorina e o greseala foarte pacatoasa, va costa bani, dar si tot restul zilei. Iesim din impas tot cu ajutorul tehnologiei.

Daca esti neindemanatic, neatent, incepator, dezinteresat de felul in care functioneaza masina, trebuie sa ai pe telefon o aplicatie care sa-ti spuna unde e cel mai apropiat service.

Cea mai populara aplicatie de taxi numara zilele acestea 100.000 de descarcari: Star Taxi

Pentru taxi, vei avea nevoie de bani cash. E la indemana aplicatiaCautATM.

Daca nu obisnuiti sa incurcati combustibilul, atunci cu siguranta vi s-a intamplat sa uitati unde ati parcat masina. Find my Car sau Take me to my car sunt aplicatii care va amintesc unde ati oprit autoturismul, pentru ca foloseste GPS-ul.

Ori, cel mai simplu, daca nu aveti masina, poate aveti nevoie de aplicatia Transport Urban, care va spune ce mijloace de transport trebuie sa luati, ca sa ajungeti la destinatie.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *