Despre noi

Stim cat de importante sunt siguranta, confortul si timpul dumneavoastra!

Compania noastra va propune un nou tip de transport,foarte avantajos si usor de folosit in asa fel incat dumneavoastra,familia,prietenii,partenerii de afaceri sa ajungeti la destinatia dorita,in siguranta si cat mai rapid.

Activitatea companiei a inceput  în anul 2013, oferind servicii de transport  între Brasov  şi aeroportul  Otopeni (Henri Coandă), fiind prima companie care a dezvoltat şi perfecţionat această nişă a pieţei serviciilor de transport  in zona Brasov. Flysspedition se bazează pe o echipă tânară dar cu experienţă, motivată şi pregatită să vă asigure confortul, siguranţa şi discreţia de care aveţi nevoie în călătoriile dumneavoastră.

In prezent FlySSpedition efectueaza transportul LA si DE LA aeroportul Otopeni(Henri Coanda) din 4 zone  Brasov-Fagaras  Sf.Gheorghe si Miercurea Ciuc care sunt operate dupa un program de curse ce gaseste in GRAFIC CURSE.Putem adauga si cerintele colaboratorilor  din statiunile de pe Valea Prahovei  Predeal ,Busteni ,Sinaia,inclusiv  transporturile in regim privat din si inspre alte zone din Romania. Ofertele,preturile si programul de curse le putei gasi pe siteul nostru in GRAFIC CURSE sau pe pagina de Facebook: flysspedition.

Prin serviciile pe care le oferim,putem asigura transferul,grupurilor organizate si persoanelor fizice indiferent de numarul acestora.Este suficient sa ne spuneti destinatia tipul transferului (oficialitati,turisti,pers.fizice) si numarul de persoane,de restul ne ocupam,ca deplasarea sa fie cat mai placuta si in siguranta deplina.Resursele umane cu inalta pregatire profesionala cat si cele tehnice sunt garantia sigurantei si confortului dumneavoastra.

Colaboram cu agentiile de turism din Romania si cu cele internationale,pentru ca serviciile pe care le oferim,sa fie de cea mai buna calitate

Pentru o mai buna organizare si pentru a beneficia de ofertele noastre,contacteaza cea mai apropiata agentie de turism,deoarece agentiile au un control mai mare al rezervarilor.

In ideea ca serviciile pe care le oferim sa se muleze pe cerintele si nevoile clientilor,suntem incantati sa avem o colaborare benefica a ambelor parti.