Sambata, 23 iulie si duminica, 24 iulie se va desfasura in Miercurea Ciuc etapele I si II din Junior Cup, evenimente ce reprezinta totodata si etapele IV si V ale Cupei Romaniei la ciclism pentru copii.

Intrecerile sunt organizate de Federatia Romana de Ciclism si CS Intersport Miercurea Ciuc. La Junior Cup si Cupa Romaniei sunt asteptati atat ciclisti amatori, cat si profesionisti nascuti intre 1998 si 2011 (intre 5 si 18 ani). Premierea se va face separat pentru amatori si profesionisti.

Inscrierile pentru Cupa Romaniei sunt asteptate la adresa office@federatiadeciclism.ro, iar la Junior Cup la adresa juniorcup@tusnadcyclingteam.com, sau in zilele de concurs la secretariatul competitiilor.

Sambata se vor desfasura contratimpul individual, secretariatul concursului va fi la Miercurea Ciuc, strada Campul Mare, unde se primesc si inscrierile intre orele 9:00 si 11:00. Concursul incepe la ora 11:15, traseul fiind stabilit in strada Campul Mare, intre cimitirul Toplita-Ciuc pana la intersectia strazilor Kas si Sumuleu, distanta fiind de 1 km.

Duminica se va desfasura proba de fond, secretariatul va fi pe Strada Leliceni, in parcarea Lactate Harghita. Inscrierile se fac intre orele 8:00 si 9:30, startul va fi dat la ora 10:00. Traseul: Miercurea Ciuc (strada Leliceni) – Leliceni – Misentea – Bancu – Sansimion si retur.

Regulamentul concursului cat si traseul in link-ul de maj jos:
https://drive.google.com/file/d/0Bwb0djP131KYSXI1WUJCMFV6UXM/view?pref=2&pli=1

 

Sursa: http://www.evz.ro/junior-cup-si-cupa-romaniei-pentru-copii-in-miercurea-ciuc.html

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *